Verhuurbegeleiding

Verhuurbegeleiding

Het verhuren van een woning vraagt tijd en kennis. OVDM kan u bijstaan in het hele traject van verhuur van één of meerdere van uw woningen. Onze makelaars zullen zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Op elk moment zijn wij er om uw vragen te beantwoorden. Ons kantoor begeleidt u in twee stappen: een kennismakingsgesprek en volledige verhuurbegeleiding.
Naast ruime ervaring op het gebied van verhuur, heeft OVDM ook veel ervaring met de aankoop van woningen bestemd voor verhuur. Onze klanten zijn zowel particulieren als investeerders. Ons kantoor geeft daarbij realistisch advies over het te behalen rendement.

Een kennismakingsgesprek vindt vooraf plaats en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek worden alle belangrijke zaken m.b.t. de verhuur van uw woning besproken. Meestal vindt het plaats in de te verhuren woning zodat wij ook de staat ervan en eventuele aandachtpunten kunnen doornemen. Op grond hiervan kunnen we een huurprijs en de doelgroepen bepalen. Uiteraard bespreken we ook de courtage, maar onze dienstverlening is altijd op basis van ‘no cure no pay’. Naar aanleiding van de bevindingen maken wij een schriftelijk verhuurvoorstel waarin alles wordt samengevat en u kunt aangeven of u van de diensten van OVDM gebruik wilt maken.
Indien u kiest voor volledige verhuurbegeleiding door OVDM makelaars, zullen wij u gedurende het hele traject met raad en daad bijstaan.

  •  Presentatie en marketing: OVDM adviseert hoe de ruimte optimaal gepresenteerd kan worden. Professionele fotografie zorgt voor deze optimale presentatie. De foto’s verwerken we in een wervende brochure. Indien gewenst, wordt er ook een video toegevoegd. Vervolgens bieden wij de woning aan via diverse websites als Funda, Pararius, MVA en ook ons eigen netwerk.
  •  Bezichtigingen: OVDM neemt ruim de tijd om met geïnteresseerden de woning te bezoeken. Na afloop brengen we de eigenaar op de hoogte van de reacties.
  •  Onderhandelingen en contract: indien een geschikte partij is gevonden, maken wij een contract op en begeleiden alles totdat de huurder de sleutels heeft ontvangen en zijn intrek neemt. Ook zal OVDM tijdig een huurderscheck uitvoeren, om de betrouwbaarheid en solvabiliteit van de kandidaat te controleren.
  •  Nadien: gedurende het hele verhuurtraject, maar ook daarna staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De makelaar is beschikbaar om oplossingen te bedenken in onverwachte situaties.